Viime kaudella Liigassa pelannut tshekkipuolustaja Ondrej Slovacek on siirtymässä ensi kaudeksi takaisin kotimaansa pääsarjaan. Tshekkiläisen iDNES.cz-sivuston toimittaja Jakub Hromada kertoo Twitterissä, että Rytiri Kladno on hankkinut Slovacekin riveihinsä.

27-vuotias Slovacek nähtiin viime kaudella Rauman Lukon riveissä, johon hän siirtyi marraskuussa kauden ollessa jo hyvässä vauhdissa. Hän ehti pelaamaan Liigassa 27 runkosarjan ottelua tehoilla 0+8 sekä kaksi pudotuspeliä pisteittä. Miehen kausi alkoi Tshekissä HC Motor Ceske Budejovicen joukkueessa, jossa hän kirjautti yhdeksään peliin pisteet 1+6.

Slovacek pelasi ensimmäisen kautensa pääsarjatasolla vasta 2020-21. Ennen sitä hän kiekkoili Tshekin alemmissa sarjoissa. Visiitti Lukossa on Slovacekin uran ainut pätkä, jolloin hän on pelannut kotimaansa ulkopuolella.

Jakub Hromada

@JakubHromadaCZ
Kladno také přivádí první velkou posilu do obrany. Z 🇫🇮 @TeamRaumanLukko přichází Ondřej Slováček, který si loni mimo finské Liigy zahrál také extraligu za České Budějovice.

Robert Rampa

@RampaRobert15
Jaromír Jágr našel nového trenéra. Podle informací iDNES má @RytiriKladno z @telhcz vést Otakar Vejvoda mladší.

Ten doteď žil ve Švédsku, kde roky vedl Lindigö Vikings (nejvyšší soutěž do 18 let). Vejvodu pojí s Jágrem od dětství pozitivní pouto. Na MS 96 pomohl ke zlatu. #telh