CHL eli Canadian Hockey League on katto-organisaatio Kanadan kolmelle tärkeimmälle juniorisarjalle. CHL:ssä järjestettiin juuri Import Draft, jossa varataan vuosittain pelaajia, jotka ovat kotoisin muualta kuin Kanadasta tai Yhdysvalloista.

Myöskin kolme suomalaispelaajaa sai juuri CHL-varauksen. Guelph Storm varasi puolustaja Niko Minkkisen numerolla 35, London Knights nappasi hyökkääjä Kasper Halttusen (artikkelikuvassa) numerolla 41 ja Kamloops Blazers valitsi puolustaja Aapo Sarellin numerolla 55.

Kolmikosta Minkkinen, 17, on JYPin sopimuspelaaja, Halttunen, 17, HIFK:n ja Sarell, 18, SaiPan. Heistä Sarell on pelannut urallaan jo 14 Liiga-ottelua. Minkkinen ja Halttunen kuuluivat puolestaan Pikkuleijonien pronssijoukkueeseen keväällä.

Import Draftin ykkösvaraus oli slovakialainen hyökkääjä Adam Sykora. Hänet varasi Medicine Hat Tigers.

Koko listan varatuista pelaajista voit katsoa tästä.