Toronto Maple Leafsin kaupittelema hyökkääjä Ilja Mikhejev on kerännyt rutkasti kiinnostusta muiden NHL-seurojen keskuudessa, paljastavat kanadalaiset sisäpiirilähteet.

Arvostetun sisäpiiritoimittaja Chris Johnstonin mukaan jopa puolet sarjan seuroista on ollut jo yhteydessä Leafsin GM Kyle Dubasiin venäläishyökkääjän tiimoilta. Sopimuksettoman rajoitetun vapaan agentin kerrotaan hakevan sopimusta, jonka vuosipalkka pyörisi noin neljän miljoonan dollarin tietämissä.

Laatutason keskimmäisten hyökkäysketjujen pelaajaksi tituleerattua 27-vuotiasta laitahyökkääjää on verrattu mm. Colorado Avalanchen Artturi Lehkoseen sekä Tampa Bay Lightningin Nick Pauliin, joista kasvoi menneellä kaudella joukkueilleen kullanarvoisia pudotuspelipelaajia.

Mikhejev iski menneellä kaudella pelaamissaan 53 ottelussa NHL-uransa ennätystehot 21+11=32.