Boston Bruinsin 25-vuotias hyökkääjä Jake DeBrusk jätti seuran johdolle siirtopyynnön jo marraskuussa. Siirtotakarajalla hän solmi myöskin Bruinsin kanssa kaksivuotisen ja yhteensä kahdeksan miljoonan dollarin arvoisen jatkosopimuksen, jonka uskottiin helpottavan DeBruskin siirtoa toiseen seuraan. Lopulta vaihto jäi kokonaan tekemättä ja DeBrusk pelasi kauden loppuun Bruinsissa.

Nyt DeBruskin mieli tulevaisuuden suhteen on muuttunut täysin. Bruins-GM Don Sweeney vahvisti, että DeBrusk on perunut siirtopyyntönsä kokonaan.

– Se pitää paikkaansa. Hän peruutti vaihtopyyntönsä. Olemme erittäin iloisia, että Jake on kääntänyt kelkkansa sen suhteen, miten hän suhtautuu Boston Bruinsiin ja haluaa jäädä tänne. Hän ansaitsee paljon tunnustusta. Hän odottaa innolla paluutaan ja olemme iloisia, että hän on hyvässä paikassa. Sweeney kommentoi.

DeBrusk pelasi viime kaudella 77 runkosarjan ottelua tehopistein 25+17=42. Pudotuspeleissä hän merkkautti seitsemään otteluun pisteet 2+2.

Bruins varasi DeBruskin 1. kierroksen 14. pelaajana kesän 2015 varaustilaisuudessa. Viiden NHL-kautensa aikana hyökkääjä on pelannut 321 runkosarjaottelua (92+84=176) sekä 66 pudotuspeliottelua (18+12=30).