Boston Bruinsia kaudesta 2016-17 asti valmentanut Bruce Cassidy luotsaa ensi kaudella Vegas Golden Knightsia, NHL:n nettisivuilla kerrottiin.

57-vuotias kanadalainen korvaa tehtävässä aiemmin potkut saaneen Peter DeBoerin. Vegas putosi pian pättyvällä NHL-kaudella ensimmäistä kertaa lyhyessä historiassaan taalaliigasta jo runkosarjavaiheessa.

– Olen innoissani liittyessäni organisaatioon. En malta odottaa, että pääsen työpuuhiin. Tätä toimintaa on ollut hienoa seurata, ja minä sekä perheemme odotamme innoissamme pääsevämme osaksi sitä, Cassidy sanoi.

– Cassidyn merkitys oli Bruinsille kuuden kauden ajan erittäin vaikuttava. Hänen joukkueista on ollut havaittavissa aina selkeä identiteetti, Vegasin GM Kelly McCrimmon kehui.

Tämä muistutti siitä, että Boston kuului NHL:ssä pitkään parhaimpiin niin tehdyissä kuin päästetyissä maaleissa ja samalla maalierovertailussa sekä erikoistilannepelaamisessa.

– Hän on oikea valinta joukkueellemme tässä ja nyt, GM jatkoi.

Bruins ylsi Cassidyn aikakaudella – joka alkoi kesken sesongin 2016-17 – joka kerta pudotuspeleihin. Kesällä 2019 Bruins pelasi Stanley Cupin finaaleissa, mutta silloin St. Louis Blues vei mestaruuden otteluvoitoin 4-3.