TPS julkisti perjantaina kolme pelaajasopimusta. Joukkue on tehnyt yksivuotisen sopimuksen slovakialaishyökkääjä Pavol Skalickyn kanssa, minkä lisäksi puolustajat Niklas Arell sekä Roni Allén ovat allekirjoittaneet seuran kanssa yksivuotiset jatkosopimukset.

26-vuotias Skalicky pelasi edellisen kahden kauden ajan Lukon riveissä. Hän kuului Lukon Suomen mestaruuden voittaneeseen joukkueeseen keväällä 2021. Kaikkiaan mies tehtaili 107 runkosarjaotteluun tehopisteet 33+41=74 sekä 15 pudotuspeliotteluun pisteet 7+4=11.

– Skalicky on iso palanen meidän tulevan kauden hyökkäyskalustoa ja olemme mielissämme hänen saapumisestaan Turkuun. Hän tuo meille paljon eri ominaisuuksia, joista ratkaisukyky, fyysisyys, tehokkuus ja erikoistilannepelaaminen nousevat esiin, taustoittaa HC TPS:n pelaajakoordinaattori Tomi Kallio seuran tiedotteessa.

Ruotsalaispuolustaja Arellille kulunut kausi oli ensimmäinen Liigassa. 31-vuotias Arell pelasi runkosarjassa 60 ottelua tehoin 1+9 sekä 18 pudotuspeliottelua pistein 0+3. Hän oli mukana voittamassa hopeaa kauden päätteeksi.

– Arell oli mielestäni meidän yksi viime kauden parhaista ja luotettavimmista puolustajista. Jatkosopimus hänen kanssaan tuo meille hyvää jatkuvuutta puolustuspäähän, Kallio iloitsee.

23-vuotias Allén siirtyi TPS:n riveihin kesken viime kauden. Hän pelasi runkosarjassa kymmenen ottelua tehoin 1+1.

– Allén puolestaan osoitti yleisellä urheilullisuudellaan sekä monipuolisuudellaan ansaitsevansa jatkosopimuksen ensi kaudelle. Hän tuo pakistoomme leveyttä ja luonnetta pelillisten ominaisuuksien lisäksi, jatkaa Kallio.