Sports-Express on julkaissut listan KHL:n ensi kauden parhaiten tienaavista pelaajista.

Venäläissivuston julkistamalta listalta löytyy edelleen neljä suomalaispeluria, joista tosin vain sijalle 13 yhdessä Juha Metsolan kanssa sijoittuva Teemu Pulkkinen on näillä näkymin jatkamassa uraansa ruplaliigassa. Kaksikon ennen Venäjän aloittamaa sotaa solmimien sopimusten vuosipalkka olisi euroiksi muunnettuna 1,1 miljoonaa.

Kaksikosta Pulkkinen kiekkoilee miehen agentin mukaan ensi kaudella Traktor Tseljabinskissa. Metsola sen sijaan purki sopimuksensa ja maalivahti kiekkoilee ensi kaudella Sveitsin liigan Klotenissa. Samaan seuraan on siirtymässä myös listan kolmas suomalaisnimi Miro Aaltonen. Listan neljäs suomalainen on puolustaja Jyrki Jokipakka, jonka on kerrottu hakevan pelipaikkaa kotimaan Liigasta.

KHL:n tulevan kauden kovapalkkaisin peluri on Moskovan TsSKA:n hyökkääjä Maksim Shalunov 1,5 miljoonan euron (90 miljoonaa ruplaa) tienesteillään.