SaiPan hyökkäys näyttää nyt kertaheitolla vahvemmalta. Lappeenrantalaisjoukkue on tehnyt kolme pelaajahankintaa etulinjoilleen.

Kristian Pospisil on ennestään tuttu Liiga-jäiltä. Kesken kolmannen Suomessa vietetyn kautensa 26-vuotias slovakialainen siirtyi Sveitsin HC Davosiin. Lukon paidassa otteluita kertyi 111 kappaletta, joissa tehopisteitä syntyi lukemin 28+40=68. Pospisil teki yhden vuoden mittaisen sopimuksen SaiPan kanssa.

Jaydon Descheneau siirtyy SaiPan riveihin TPS:stä. Kesken mennyttä kautta SHL:stä turkulaisten riveihin siirtynyt kanukki pelasi 28 ottelua tehopistein 4+9=13. Descheneaun sopimus on niin ikään vuoden pituinen.

Uutena tuttavuutena Liigan seuraajille SaiPan kanssa ensi kaudesta on sopinut Kevin Fitzgerald. Yliopistosarja NCAA:ssa 37 ja ECHL:ssä seitsemän ottelua noin piste per peli -tahdilla pelannut 25-vuotias jenkkisentteri on solminut keltamustien kanssa 1+1-mallisen sopimuksen.