Pelaaja-agentti paljasti: NY Rangers teki kiinnityksen Kaapo Kakon pelipaikalle – vaihtokauppaa vireillä?

© Kuva: Getty Images

NHL:n konferenssifinaaleissa tällä viikolla Tampa Bay Lightningille pudonnut New York Rangers ei ole lähtenyt aikailemaan ensi kauteen valmistautumisessa.

Pelaaja-agentti Dan Milstein paljasti Twitterissä, että Rangers on tehnyt yksivuotisen ja yksisuuntaisen sopimuksen hyökkääjä Vitali Kravtsovin kanssa.

USA Today -sivuston toimittajan Vince Z. Mercoglianon mukaan Kravtsov tienaa sopimuksellaan 875 000 dollarin tulot. Yksisuuntainen sopimus tarkoittaa sitä, ettei 22-vuotiasta venäläishyökkääjää voi lähettää ensi kaudella AHL:ään ilman siirtolistalle joutumista.

Kravtsovin tilanne on hyvinkin erikoinen, sillä hän lähti kesken viime kauden NHL:stä ovet paukkuen KHL:ään. Venäläistaituri ei ollut tyytyväinen peliaikaansa ja huhujen mukaan hän vaati kauppaamista muualle. Kravtsovin kanssa samoista pelipaikoista on taistellut suomalaishyökkääjä Kaapo Kakko.

Kravtsov on nyt jatkosopimuksensa ansiosta paljon helpommin kaupattavissa toiseen NHL-seuraan. Mercoglianon mukaan ei ole varmaa, että aloittaako Kravtsov kautensa Rangersin vai jonkin toisen NHL-seuran harjoitusleirillä.

Kravtsov pelasi päättyneellä kaudella KHL:ssä Traktorin riveissä 19 runkosarjaottelua tehoin 6+7. Huippulupaava venäläinen teki pudotuspeleissä 15 ottelussa tehot 7+3.

Kravtsov on alkujaan Rangersin kesän 2018 ykköskierroksen (9.) varaus.