SaiPa tiedottaa solmineensa 1+1 vuotisen sopimuksen kanadalaispuolustaja Greg Moron kanssa.

26-vuotias Moro on pelannut edelliset kaksi kautta AHL-seura Stockton Heatin ja ECHL:ssä Kansas City Mavericksin joukkueissa.

Oikealta ampuva puolustaja teki tällä kaudella AHL:ssä 13 ottelussa tehot 1+6. Kolmessa pudotuspeliottelussa ei syntynyt tehoja.

Moro pelasi ennen AHL:ään siirtymistä Yhdysvaltojen yliopistosarja NCAA:ssa Clarksonin yliopistojoukkueessa. Hän valittiin neljän vuoden aikana kahdesti joukkueensa parhaaksi puolustajaksi. Moro oli myös ehdolla NCAA:n parhaaksi puolustavaksi puolustajaksi.

– Greg isokokoinen (193 cm ja 93 kg) ja vahva puolustaja jolla on avut alivoimapelissä. Hän puolustaa erinomaisesti pitkällä mailalla ja käyttää kokoaan hyväkseen. Sen lisäksi Greg pystyy antamaan loistavasti ensimmäisen syötön, SaiPan valmentaja Ville Hämäläinen kuvaili uutta hankintaa.