KHL:n suurseurassa Metallurg Magnitogorskissa pelaa ensi kaudella ainakin kolme ulkomaalaisvahvistusta.

Venäläissivusto Championat.ru uutisoi, että NHL:ssäkin esiintynyt kanadalaiskolmikko Philippe Maillet, Brendan Leipsic ja Eddie Pasquale pelaavat ensi kaudella Magnitogorskissa.

Maillet ja Leipsic olivat viime kaudella Magnitogorskin toiseksi ja kolmanneksi tehokkaimmat pelaajat. Maalivahti Pasquale taas pelasi Lokomotiv Jaroslavissa.

KHL-myönteinen pelaaja-agentti Aljosha Pilko tiedotti Leipsicin ja Mailletin paluusta Venäjällä melko röyhkeällä tavalla.

– Me emme pelkää. Me olemme täällä taas, Pilko hehkutti Instagramiin julkaistussa pelaajien kanssa otetussa yhteiskuvassa.

Leipsicin NHL-portit sulkeutuivat pari vuotta sitten tapahtuneen kiusaamiskohun myötä. Washington Capitalsia edustanut hyökkääjä aiheutti melkoisen myrskyn NHL:ssä, kun hänen yksityisviestinsä vuotivat julki. Leipsic oli haukkunut hyökkääjä Tanner Pearsonin vaimoa lihavaksi sekä hän oli nimitellyt joukkuetovereitaan Garnet Hathawyta ja Nick Dowdia luusereiksi.

Lähes kaikki KHL:n ulkomaalaispelaajat ovat kaikonneet sarjasta Venäjän Ukrainassa aloittaman brutaalin hyökkäyssodan takia. Useat ulkomaalaispelaajat ovat päätyneet – palkkojen menettämisestä huolimatta – purkamaan sopimuksensa KHL-seurojensa kanssa.