NHL:n farmisarja AHL:ssä pudotuspelit ovat hyvässä vauhdissa. Jäljellä on enää neljä joukkuetta ja edessä ovat seuraavaksi konferenssifinaalit.

Konferenssifinaalit käynnistyvät tulevana viikonloppuna ja ne pelataan paras seitsemästä -systeemillä. Otteluparit ovat Springfield Thunderbirds-Laval Rocket sekä Chicago Wolves-Stockton Heat. Mukana pudotuspeleissä on vielä kuusi suomalaispelaajaa.

Lavalin riveissä pelaavat puolustaja Sami Niku sekä hyökkääjä Jesse Ylönen. Niku on kerännyt pudotuspeleissä kahdeksaan otteluun jo pisteet 0+8, kun taas Ylösellä on kasassa samaan ottelumäärään tehot 2+2. Springfieldin riveissä ei ole suomalaispelaajia.

Chicagon joukkueeseen kuuluvat maalivahti Eetu Mäkiniemi sekä puolustaja Tarmo Reunanen. Kumpikaan heistä ei ole kuitenkaan pelannut pudotuspeleissä otteluakaan. Stocktonissa pelaavat puolustaja Juuso Välimäki ja hyökkääjä Eetu Tuulola. Välimäellä on neljästä pudotuspeliottelusta kasassa tehot 0+1 ja Tuulola on iskenyt seitsemään peliin pisteet 1+1.