Oho! Leijonat-legenda siirtyy valmentajaksi Liigaan: ”Hieman eri näkökulma pelaamiseen”

© Kuva: Getty Images

Mikkelin Jukurit on vahvistanut ensi kauden valmennusosastoaan Toni Lydmanilla, 44. Lydmanilla ei ole aiempaa valmennus taustaa, mutta hän pelasi NHL:ssä 847 ottelua ja voitti useita arvokisamitaleita Leijonissa.

Lydmanin vastuualue on Jukurien puolustuspelaamisesta sekä alivoimapelistä yhdessä Vesa Surenkinin kanssa

Päävalmentaja Olli Jokinen kertoo, mitä Lydman tuo mikkeliläisten valmennukseen.

– Tonin vahvan pelaajataustan myötä hän pystyy auttamaan niin hyökkääjiä kuin puolustajia, ja antamaan pieniä neuvoja sekä työkaluja, joiden avulla pelaajat kehittyvät. Tonilla on hieman eri näkökulma pelaamiseen, ja hän tulee olemaan iso apu, kun haluamme kehittää kokonaisvaltaista pelaamistamme. Minulla on todella vahva tunne, että hän on erinomainen lisä tiimiimme nimenomaan erilaisen taustansa sekä vahvan näkemyksensä myötä, miten viisikko- ja yksilötasolla pitäisi pelata, Jokinen arvioi.