Mikko Rantasen Colorado Avalanchelle jättimäinen takaisku: tähtipuolustajan kausi ohi!

© Kuva: Getty Images

Mikko Rantasen ja Artturi Lehkosen edustama, NHL:n pudotuspelien suurimpiin mestarisuosikkeihin lukeutuva Colorado Avalanche sai viikonloppuna surkeita uutisia, kun seura tiedotti tähtipuolustaja Samuel Girardin kauden olevan ohi rintalastan murtuman vuoksi.

Girard loukkaantui St. Louis Bluesia vastaan pelatussa toisen pudotuspelikierroksen kolmannessa ottelussa Ivan Barbashevin taklauksen seurauksena. Menetys on Avalanchelle valtava, sillä viisi miljoonaa dollaria kaudessa tienaava Girard on joukkueensa tärkein peliä avaava puolustaja yhdessä Cale Makarin kanssa.

Girard, 24, pelasi kuluvan kauden runkosarjassa 67 ottelua tehoin 5+23=28. Pudotuspeleissä puolustaja takoi seitsemään otteluun tehot 1+2=3.

Voit katsoa Girardin loukkaantumiseen johtaneen tilanteen alta löytyvältä videolta.