NHL on julkaissut ehdokkaat herrasmiespalkinnon eli Lady Byng Memorial Trophyn voittajaksi. Palkinnon saa vuosittain pelaaja, joka on osoittanut kauden aikana parasta urheiluhenkeä ja herrasmiesmäistä käytöstä yhdistettynä pelin hyvään tasoon.

Tämän vuoden ehdokkaat herrasmiespelaajaksi ovat Carolina Hurricanesin puolustaja Jaccob Slavin, Minnesota Wildin puolustaja Jared Spurgeon sekä Winnipeg Jetsin hyökkääjä Kyle Connor.

Kolmikosta Slavin voitti kyseisen pystin juuri vuosi sitten. Menneellä kauden runkosarjassa hän pelasi 79 ottelua ja iski niissä tehopisteet 4+38=42. Tehotilasto oli kauden päätteeksi +35. Hänelle vihellettiin kauden aikana vain kymmenen jäähyminuuttia.

Spurgeon oli myös ehdolla viime vuonna palkinnon voittajaksi. Kuluneella kaudella hän pelasi 65 ottelua tehopistein 10+30=40. Hänen tehotilastonsa näytti lukemaa +32 ja hänelle tuomittiin niin ikään vain kymmenen jäähyminuuttia.

Connor on ensimmäistä kertaa urallaan ehdolla herrasmiespalkintoon. Hän mätti viime kauden 79 otteluun tehopisteet 47+46=93, tehotilaston jäätyä lukemaan -3. Hän sai runkosarjassa vain ja ainoastaan neljä jäähyminuuttia.

NHL Public Relations

@PR_NHL
Kyle Connor (@NHLJets), Jaccob Slavin (@Canes) and Jared Spurgeon (@mnwild) are the three finalists for the 2021-22 Lady Byng Memorial Trophy. #NHLAwards

#NHLStats: media.nhl.com/public/news/16…