HPK julkisti uudet hankintansa – vahvistuu Liiga-finalistien nuorilla lupauksilla

© Kuva: Taneli Niinimäki

HPK vahvistuu päättyneen Liiga-kauden finalisteista saapuvalla kaksikolla, kun se tiedotti solmineensa sopimuksen TPS-hyökkääjä Eetu Liukkaan sekä Tapparasta saapuvan puolustaja Jiri Pärssisen kanssa.

Hopeaa päättyneellä kaudella TPS:n paidassa voittanut Liukas saapuu HPK:hon kahden vuoden sopimuksella. 19-vuotias laitahyökkääjä on New York Islandersin viidennen kierroksen varaus viime kesältä.

– Olemme todella tyytyväisiä, että Eetu saapuu meille, sillä näemme kovan potentiaalin hänen urakehityksessä. Hän otti viime kauden aikana isoja steppejä ja on pelaajatyyppinä sellainen pelaaja, jonka joukkueemme tarvitsi. Eetu on vahva, hyvä kamppailemaan ja omaa hyvän laukauksen. Kahden vuoden sopimuksen aikana odotamme Eetulta kehitystä myös pisteiden valossa, urheilujohtaja Mika Toivola iloitsee seuran tiedotteessa.

Myös 19-vuotiaan Pärssisen sopimus on kaksivuotinen. Puolustaja on edustanut Suomea jokaisessa juniorimaajoukkueessa.

HPK tiedotti samalla purkaneensa uralllaan neljän kauden ajan HPK:ta edustaneen 32-vuotiaan kanadalaishyökkääjä Philippe Cornetin sopimuksen. Cornet pelasi päättyneellä kaudella 46 runkosarjapeliä tehoin 4+6=10.

LEIJONAT PUREE JENKKIÄ MATKALLA KULTAAN! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️