Menneen kauden maansa pääsarjassa Rungsted Seier Capitalin joukkueessa pelannut tanskalaishyökkääjä Nichlas Hardt on päättänyt pelaajauransa.

33-vuotiaalla Hardtilla olisi ollut sopimusta Rungstedin kanssa vielä ensi kauden verran, mutta loukkaantumiset pakottivat hänet lopettamaan pelihommat tähän kevääseen. Kuluneella kaudella hän pystyi pelaamaan runkosarjassa vain 14 ottelua (3+1). Pudotuspeleissä hän sen sijaan pelasi 17 ottelua (5+6).

Hardtin nimi on tullut tutuksi myöskin MM-kisoista vuosien saatossa. Hän edusti Tanskaa MM-karkeloissa kymmenen kertaa, joista viimeinen edustus tapahtui viime keväänä. Kaikkiaan hän pelasi 67 MM-ottelua pistein 14+10=24.

Urallaan Hardt nähtiin myös Liigassa, jossa hän edusti Jokereita kaudet 2011-14 sekä Tapparaa kaudella 2007-08. Tilille kertyi yhteensä 148 runkosarjaottelua (39+48=87) sekä 28 pudotuspeliottelua (9+9=18).

Suurimman osan urastaan Hardt kiekkoili Ruotsissa. Hän pelasi maassa kaikkiaan yhdeksän kautta, joista kuusi sujui pääsarja SHL:ssä ja kolme puolestaan kakkostasolla Allsvenskanissa.