Ehdokkaat NHL-kauden arvokkaimmaksi pelaajaksi julki – kuka supertähtikolmikosta vie voiton?

© Kuva: Getty Images

NHL-kauden arvokkaimmalle pelaajalle ojennettavan Hart-palkinnon saajaehdokkaat ovat selvillä.

Finalistikolmikko on nimekästä luettavaa, sillä joukosta löytyvät Toronto Maple Leafsin Auston Matthews, Edmonton Oilersin Connor McDavid sekä loisto-otteita New York Rangersin maalilla esittänyt Igor Shestjorkin.

Matthews, 24, nakutti runkosarjassa 105 tehopistettä ja nappasi 60 maalillaan sarjan maalikuninkuuden. Pistepörssin voitto meni McDavidille, 25, joka takoi 80 pelissä 44 maalia ja 123 tehopistettä. Vasta kolmatta kauttaan Pohjois-Amerikassa pelaava 26-vuotias Shestjorkin torjui runkosarjassa 53 ottelua (2,07 ja 93,5%).

Arvostetun Hart-palkinnon voittaja ratkeaa NHL:n palkintogaalassa kauden jälkeen.

LEIJONAT PUREE JENKKIÄ MATKALLA KULTAAN! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️