Tiistaina Ilveksen jääkiekkoliigan kolmannessa välieräottelussa jatkoerän jälkeen voittanut TPS koki matsissa kauhunhetkiä, kun ykköskentän miehistä sekä Markus Nurmi että Juuso Pärssinen joutuivat jättämään ottelun toisen erän kesken.

Ottelusarjaa voitoin 2-1 johtava hallitseva hopeamitalisti sai kuitenkin huokaista keskiviikkona helpotuksesta, sillä kummatkin pelaajat pystyvät pelamaan Turun neljännessä osassa. He ovat merkitty tutuille paikoille TPS:n ykkösketjuun Mikael Pyyhtiän kanssa.

Myös KooKoo sai leiriinsä Tapparalle koetun 1-5-tappion lisäksi muitakin huolenaiheita. Joukkueen pakki Eero Teräväinen koki hänkin jonkinlaisen loukkaantumisen, ja puolustaja pelasi matsissa lopulta vain reilut yhdeksän minuuttia.

Kouvolalaiset ovat ottelusarjassa tukalassa paikassa. Ensinnäkin Tappara johtaa sarjaa voitoin 3-1, ja aiemmin sensaatiojoukkue on menettänyt nimenomaan pakeista Sam Lofquistin sekä Petteri Nikkilän.

Liigakausi jatkuu keskiviikkona Turussa TPS:n ja Ilveksen neljännellä kohtaamisessa kello 18.30 alkaen.