Tre Kronor kasaa hurjaa MM-kisamiehistöä – NHL-maalitykki paljastaa: ”Ehdottomasti kiinnostaa”

© Kuva: Getty Images

Ruotsi on kasaamassa tulivoimaista joukkuetta Suomessa pelattavaan kevään MM-turnaukseen.

Tuoreimpana halukkuutensa kisaedustukseen ilmaisi Buffalo Sabresin maalitykki Victor Olofsson, joka on nakutellut tällä kaudella NHL:ssä 61 peliin 37 (16+21) tehopsitettä.

– Nyt on vähän erityisempi vuosi, koska minun pitäisi allekirjoittaa uusi sopimus. Minun on selviteltävä sitä seuran ja agentin kanssa. Jos kuitenkin kysytään kiinnostusta kisoihin, niin vastaus on ehdottomasti! Olen joka kerta ehdottomasti halukas pelaamaan Tre Kronorin paidassa, hyökkääjä paljastaa Aftonbladetille.

Ruotsin tähtipelaajista kiinnostuksensa MM-kisamatkaa kohtaan ovat jo aiemmin ilmaisseet Olofssonin seurakaveri Rasmus Dahlin, San Jose Sharksin tähtipuolustjaa Erik Karlsson sekä Detroit Red Wingsin supertulokas Lucas Raymond.

Ruotsi pelaa Suomen kanssa samassa, Tampereella pelattavassa alkulohkossa.