Tuttavallisemmin Turkuhallina tunnettu Gatorade Center oli ääriään myöten täynnä TPS:n ja Tapparan finaalisarjan toisessa osaottelussa. Tunnelma oli huikea läpi pelin, mutta voittoon se ei kotijoukkuetta siivittänyt.

Tamperelaisvieraat johtivat ottelua lähes 40 minuutin ajan Waltteri Merelän ensimmäisen erän lopun osumalla. Reilut viisi minuuttia ennen varsinaisen peliajan loppua TPS:n ykkösketju taiteili kerrassaan upean maalin Markus Nurmen tarjoillessa namupassin nuorelle varakapteeni Juuso Pärssiselle.

Ratkaisua haettiin jatkoajalta, joka ei kauaa kestänyt. Charles Bertrand pyrki syöttämään kiekon takatolpalle, mutta se kimposi TPS-pakki Ruben Rafkinin luistimesta verkon maaliviivan yli. Voittomaalin näet tästä MTV Uutisten linkistä.

Seuraavan kerran entistäkin fyysisemmäksi muuttunutta finaalisarjaa pääsee näkemään maanantaina, jolloin pelataan jälleen Nokia Arenalla.