Hyökkääjät Juuso Puustinen, Daniel Audette ja Nick Halloran sekä puolustaja Petr Zamorsky eivät jatka enää uraansa Ruotsin SHL-seura Örebro HK:n riveissä ensi kaudella. Seura tiedotti pelaajien lähdöstä verkkosivuillaan tiistaina.

34-vuotias Puustinen kiekkoili ensimmäistä kauttaan Ruotsissa. Hänelle mennyt kausi oli hyvin rikkonainen, nimittäin hän pelasi ainoastaan 25 runkosarjaottelua pistein 3+1. Pudotuspeleissä hän merkkautti kahdeksaan otteluun tehot 0+1.

Aiemmat kolme kautta Puustinen pelasi KHL:ssä, joista kaksi viimeisintä Sibir Novosibirskissä ja niitä edeltävä yksi kausi Neftehimik Nizhnekamskissa. Liigassa Puustinen on edustanut Bluesia, HPK:ta, HIFK:ta sekä JYPiä. Puustisella on myöskin AHL-kokemusta kahdelta kaudelta Milwaukee Admiralsin riveistä.

Audette, Halloran ja Zamorsky ovat kaikki myöskin pelanneet urallaan Liigassa. Audette oli voittamassa Suomen mestaruutta Lukossa kaudella 2020-21. Halloran edusti puolestaan SaiPaa aiemmin tämän kauden aikana. Zamorsky pelasi Bluesin joukkueessa kaudella 2014-15.

Örebro Hockey

@orebrohockey
Tack för din tid hos oss, Pusti!

🗞️ bit.ly/38KG9lA