Ryan Getzlaf jätti hyvästit Anaheimissa – viimeinen matsi sai satumaisen päätöksen

© Kuva: Getty Images

Ryan Getzlaf pelasi viime yönä viimeisen matsinsa Anaheim Ducksin kotijäällä. St. Louis Blues vei ottelun nimiinsä lukemin 6-3, mutta se ei juhlahumua haitannut.

Ottelu sai lähes satumaisen päätöksen, kun Getzlaf pääsi huudattamaan kotiyleisöä viimeisillä minuuteilla. Hän antoi uskomattoman sokkosyötön Adam Henriquelle, joka pääsi laukomaan kiekon tyhjänä ammottavaan maaliin. Paljoa kauniimpi viimeinen tehopiste kotiyleisön edessä ei olisi voinut olla.

Getzlaf on ehdottomasti Anaheimin suurimpia seuralegendoja. Hän on joukkueen pitkäaikaisin kapteeni, hän on pelannut joukkueessa yli tuhat ottelua, tehnyt yli tuhat tehopistettä ja voittanut yhden Stanley Cupin.

Ottelun jälkeen koko yleisö osoitti seisaaltaan suosiota Getzlafille.

Voit katsoa Getzlafin syötön ja otteita juhlahumusta alta.