Pelicans tiedottaa solmineensa kuuden nykyisen pelaajansa kanssa ensi kauden kattavat sopimukset.

Pelicansin kärkimiehiin lukeutuvat Teemu Eronen, Lukas Jasek sekä Patrik Bartosak jatkavat lahtelaisjoukkueessa ensi kaudella. Myös nuoret Pelicans-pelaajat Alexander Forslund, Leevi Tukiainen ja Matias Rajaniemi ovat solmineet jatkon.

Pelicans tiedotti samalla vahvistaneensa rivejään Porin Ässien nuorella hyökkääjällä Lenni Killisellä. 21-vuotiaan espoolaisen sopimus ulottuu kauteen 2023-24.

– Lenni on Espoon juniorimyllyn kasvatti ja alle 18-vuotiaiden maailmanmestari. Pelannut useamman vuoden jo Ässissä Liigaa ja on varmasti yksi Liigan nopeustaitavampia pelaajia. Lenni on erittäin nopea luistelemaan ja pystyy pitämään kiekon kanssa vauhdin yllä. Isot unelmat NHL:ssä, pystyy olemaan todella tehokas hyökkäyspäässä ja omaa hyvän laukauksen. Vielä töitä kamppailupelaamisen ja jatkuvan reagoinnin suhteen pelissä. Mahdollisuudet oman unelman tavoittamiseen on olemassa. Koki vahvasti että Lahti on nyt se paikka missä otetaan askel kohti EHT-tasoa ja NHL:ää, Pelicansin päävalmentaja Tommi Niemelä kommentoi tiedotteessa.

LUE MYÖS: HPK räväytti tiskiin peräti viisi uutta pelaajahankintaa – joukossa todellinen Leijonat-konkari