Tshekkikonkari Jakub Voracek on ollut nappihankinta Columbus Blue Jacketsilta. Mestarillisena syöttäjänä hänen kemiansa ovat osuneet komeasti yhteen etenkin Patrik Laineen kanssa.

Voracek siirtyi Columbukseen Philadelphia Flyersista. Hän paljasti tshekkiläiselle hokej-sivustolle, että välit Flyersin kanssa viilenivät jo ennen siirtoa.

– Pelasin ykkösylivoimassa myös Philadelphiassa. Meillä taisi olla sama viisikko koko ajan. Kyse oli enemmänkin siitä, että… jos ei tule toimeen valmentajan kanssa, on vaikeaa. Emme joutuneet konfliktiin, mutta siihen oltaisiin voitu joutua, Voracek kertoo.

Voracekilta kysyttiin tarkemmin ongelmista päävalmentaja Alain Vigneaultin ja GM Chuck Fletcherin kanssa.

– Valmentajan kanssa ei ollut mitään tehtävissä. Hänen egonsa oli niin suuri, että siihen ei valitettavasti ollut mitään mahdollisuuksia. Chuck ja minä puhuimme siitä, minulla oli hyvät välit hänen kanssaan. Kauden jälkeen istuimme alas ja totesimme, että on varmaan kummallekin parempi, jos jatkan matkaa. Olen todella iloinen, että niin kävi, koska olen todella onnellinen.