Ruotsin pääsarja SHL:ssä pelaava Timrå IK on tehnyt kolmevuotisen sopimuksen ruotsalaishyökkääjä Anton Landerin kanssa.

30-vuotias Lander on alkujaan Timrån kasvatti. Hän edusti seuraa viimeksi kaudella 2010-11 ja tekee nyt paluun kotiin yli 11 vuoden tauon jälkeen.

Kun Lander lähti aikanaan Timråsta, hän suuntasi Pohjois-Amerikkaan kuudeksi kaudeksi. Tuona aikana tilille kertyi 215 NHL-ottelua Edmonton Oilersissa pistein 10+25=35 sekä 178 AHL-ottelua Oklahoma City Baronsissa ja Bakersfield Condorsissa pistein 62+101=163. Oilers varasi Landerin kakkoskierroksella kesällä 2009.

Pohjois-Amerikan vuosiensa jälkeen Lander pelasi KHL:ssä neljä kautta, joista kaksi ensimmäistä Ak Bars Kazanissa ja toiset kaksi Lokomotiv Jaroslavlissa. Keväällä 2018 hän oli voittamassa Gagarin Cupia.

Kuluvalla kaudella Lander on pelannut Sveitsissä EV Zugin riveissä, jossa hän teki 42 runkosarjaotteluun pisteet 12+19=31. Joukkueen kausi on vielä kesken ja se odottaa parhaillaan vastustajaa välierävaiheeseen. Tähän mennessä Lander on pelannut kolme pudotuspeliottelua pistein 0+1.

Lander on pelannut urallaan kahdet MM-kisat sekä kahdet olympialaiset Ruotsin paidassa. Hän oli mukana viimeksi Pekingin olympialaisissa ja toimi turnauksessa Ruotsin joukkueen kapteenina.