Mitä ihmettä? TPS:n takavuosien pistelinko siirtyy ”divariin” – iski vielä tällä kaudella kovat tehot

© Kuva: Ilari Isotalo

Liigassa TPS:n riveissä kahteen otteeseen esiintynyt ja molemmilla kerroilla kovia tehoja latonut Francis Paré vaihtaa joukkuetta.

Päättyneellä kaudella KHL-seura Avangard Omskia sekä Sveitsin pääsarjaseura Lausannea edustanut 34-vuotias kanadalaishyökkääjä on solminut kaksivuotisen sopimuksen Sveitsin kakkossarja Swiss Leaguessa pelaavan EHC Wispin kanssa.

Siirtoa voidaan pitää yllättävänä, sillä hyökkääjä nakutti vielä loppukaudella Lausannessa 16 peliin 10 (4+6) tehopistettä. KHL:n mestaruudenkin urallaan voittanut Paré edustaa maajoukkuetasolla nykyisin Valko-Venäjää, jonka riveissä mies esiintyi myös Pekingin olympiakisoissa.

Hyökkääjä pelasi TPS:ssä kausilla 2013-14 ja 2015-16 ja nakutti Liigassa pelaamissaan 48 pelissä 42 (23+19) tehopistettä.