Minnesota Wild kaatoi Suomen aikaa lauantain vastaisena yönä Seattle Krakenin loppulukemin 6-3. Sen myötä Wild nousi runkosarjassa 107 pisteeseen ja voitti 50. ottelunsa. Samalla se tarkoitti sitä, että Wild varmisti seurahistoriansa parhaan kauden sekä pisteiden että voittojen osalta.

Joukkueen supertähti Kirill Kaprizov mätti ottelussa tehopisteet 1+3, minkä johdosta venäläishyökkääjä rikkoi sadan tehopisteen rajapyykin kuluvan kauden osalta. 24-vuotias hyökkääjä on tehtaillut nyt kauden 77 otteluun tehopisteet 45+56=101.

Rajapyykin ylityksellä Kaprizov teki seurahistoriaa. Kukaan muu ei ole aiemmin Wildin historiassa pelannut sadan tehopisteen runkosarjaa. Kaprizov pelaa vasta toista NHL-kauttaan. Viime kaudella hänet valittiin vuoden tulokkaaksi, kun 55 otteluun syntyivät pisteet 27+24=51.

Myöskin joukkueen sveitsiläishyökkääjä Kevin Fiala rikkoi seuraennätyksen. Hän keräsi viime yön ottelussa peräti viisi syöttöpistettä. Vastaavaan saavutukseen ei ole kukaan muu yltänyt Wildin historiassa. 25-vuotias Fiala on tehnyt kauden 78 otteluun tehopisteet 32+50=82.

Näiden lisäksi joukkueen tulokashyökkääjä Matt Boldy saalisti ottelussa yhden syöttöpisteen. Sen myötä nuorukainen venytti pisteputkensa kahdeksan ottelun mittaiseksi, jonka aikana ovat syntyneet pisteet 3+7=10. Kyseessä on Wildin historian pisin tulokkaan luoma pisteputki. 21-vuotias Boldy on iskenyt kauden 43 ottelussa tehot 15+22=37.

Minnesota Wild

@mnwild
MOST POINTS IN A SEASON 107 (50-21-7)

WE ARE HAVING FUN HERE.

#mnwild

NHL

@NHL
The newest member of the 100-point club, Kirill Kaprizov! 🙌

Minnesota Wild

@mnwild
KEVIN "FRANCHISE RECORD FIVE ASSISTS" FIALA

#mnwild

Minnesota Wild

@mnwild
With an assist tonight, Matt Boldy sets the #mnwild rookie record with an 8-game point streak. Congrats Matt! 👏👏👏