Liigan kurinpidon päätös herätti perjantaina valtavasti keskustelua.

Liigan kurinpitodelegaatio tiedotti antaneensa HIFK-puolustajalle Johan Motinille peräti kuuden ottelun mittaisen pelikiellon TPS-ottelussa tapahtuneesta taklauksesta (katso tilanne uutisen lopusta).

Itse ottelussa erotuomari tuomitsi Motinille ison rangaistuksen ja pelirangaistuksen (5+PR) pään tai niskan alueelle kohdistuvasta taklauksesta, joka kohdistui TPS:n Topias Haapaseen.

Kurinpitodelegaatio näkee taklauksen neljän ottelun pelikiellon arvoisena. Kaksi lisäottelua tulevat aiemmasta kurinpitohistoriasta.

Sosiaalisessa mediassa päätöstä ei katsottu hyvällä. Näet alta, miten Liigan seuraajat reagoivat pelikieltoon:

– Ei ryypätä töissä.

– Kyllä työ olette niin kuutamolla, kuin pihalla voi vaan olla!

Täähän on just sama kun Varakkaan taklaus aikanaan, oliko Jypin pelaajaan, avojään puhdas taklaus. Ja tuliko 8 ottelua pelikieltoa. Ja sit vielä joku oikeasti sitä mieltä, että IFK hyötyy tuomarilinjasta tai että ei tule pelkieltoja. Herätkää nyt jo!

– Ei tätä tarvii edes selittää, tiedätte itsekin että jo se 5nen oli liikaa. Suojeletteko tuomareita tällai vai mikä pointti tässä on?

– Kuuluisa IFK-lisä?

– Voi v*ttu tätä puusilmien touhua…. haistakaa ite!

– Linja pitää, eli ei linjaa.

– Te olette farssi.

– Ootte te kyllä niin sekasin noiden tuomioidenne kanssa, ettei mitään järkeä. Tosta ei olis pitäny edes pelirangaistusta tulla.

Liiga

@smliiga
Tilannehuone on tarkastanut keskiviikon #HCTPS-#HIFK-ottelusta tilanteen ajassa 26.30, jossa HIFK:n Johan Motin taklaa TPS:n Topias Haapasta. Ottelussa tilanteesta tuomittiin 5 min+PR.

👉 Tilanne etenee #Liiga'n kurinpitodelegaation käsittelyyn