Sensaatiomaisesti toiseksi runkosarjassa sijoittunut Jukurit sai pettyä puolivälierävaiheessa. Ratkaisevassa seitsemännessä ottelussa syntyi vain yksi maali, josta vastasi KooKoo.

Avausmaalia saatiin odottaa aina kolmanteen erään asti, kunnes ratkaisijan viitan selkäänsä otti Kasperi Ojantakanen. KooKoon Liiga-historian ensimmäisen välieräpaikan varmistaneen osuman näet tästä MTV Uutisten linkistä.

Turussa välieräpaikasta taisteltiin TPS:n ja HIFK:n välillä todella kuumin tuntein. Johan Motin otti toisessa erässä ottelurangaistuksen päähän kohdistuneesta taklauksesta, kun taas TPS:n ottelurangaistuksesta vastasi polvitaklauksellaan vain kaksi minuuttia myöhemmin Jonne Tammela. Molemmat taklaukset ja C Moren studion pohdinnat molemmista tilanteista näet tästä linkistä.

Ottelusarjan voiton ja välieräpaikan otti lopulta turkulaisisäntä. TPS voitti lukemin 3-1 viimeistellen kolmannen osuman tyhjään maaliin.