Menneeseen kauteen oman pelaajauransa päättänyt Liigan kulttihyökkääjä Jonne Virtanen on saanut töitä jääkiekon parista.

34-vuotias Virtanen nähdään nimittäin ensi kaudesta lähtien valmennustehtävissä. Suomi-sarjan joukkue HC Indians Kaarina (HCIK) tiedotti Instagram-tilillään, että Virtasesta tulee joukkueen uusi päävalmentaja.

– Rahakkaiden sopimusneuvottelujen jälkeen Intiaanit ovat päässeet sopuun, pelaajauransa tähän kauteen päättäneen, Jonne Virtasen kanssa päävalmentajasopimuksesta Kaarinaan kaudeksi 2022-2023, HCIK kirjoitti kuvan yhteyteen.

Virtanen pelasi urallaan Liigassa 626 ottelua runkosarjassa ja 77 ottelua pudotuspeleissä. Hän edusti SaiPaa, JYPiä, Lukkoa, TPS:ää ja viimeisimpänä Sportia. Hän oli mukana voittamassa Suomen mestaruutta JYPin paidassa keväällä 2012.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.