Maalivahti Tuukka Rask joutui lopettamaan pelaajauransa kesken kauden, mutta uusia töitä löytyi nopeasti.

Boston Bruins -legenda kertoo Ilta-Sanomien haastattelussa, että hän on tänäkin päivänä NHL-seuralla töissä. Nykyisin tosin kaukalon ulkopuolella.

– Jatkan Bruinsissa tällaisessa yrityspuolen sponsorihommassa. Millä nimellä sitä nyt haluaakaan kutsua. Hengaan yhteistyökumppanien kanssa, golfaan ja paiskaan kättä aitioissa. Keksimme vielä jonkun hyvän tittelin minulle.

– Olen aina ollut kiinnostunut bisnespuolen asioista. En vielä tiedä, mitä tulevaisuus tuo. Ehkä alan valmentaa. Tai sitten en, mutta toistaiseksi vietän aikaa sponsorien kanssa, Rask kommentoi IS:lle.

Suomalaismaalivahti on varmasti arvostettu ihminen myös kyseisissä tehtävissä, sillä hän pelasi NHL:ssä upean uran ja edusti ainoastaan Bruinsia.