Liigan välierissä molemmissa ottelusarjoissa pelattiin, kun Ilves kohtasi TPS:n Nokia Arenalla sekä KooKoo ja Tappara pelasivat toisiaan vastaan Kouvolassa. Tampereella kotijoukkueen historian suurin yleisömäärä pudotuspeleissä oli lähellä rikkoontua, mutta Kouvolassa historiallista välieräottelua seurasi yllättävän pieni joukko.

11477 silmäparia todisti Ilveksen voittavan turkulaisvieraat lukemin 3-2. Viimeisessä erässä TPS tulitti 14 laukausta maalia kohti, mutta yksi osuma ei riittänyt. Turussa ottelusarjaa jatketaan heti sunnuntaina.

Kouvolan Lumon Areenalle mahtuisi 6200 katsojaa, mutta lauantaina lähes kolmasosa siitä oli tyhjillään. 4207 ihmistä kerääntyi paikan päälle KooKoon seurahistorian ensimmäiseen kotikaukalossa pelattavaan Liigan välieräpeliin kotijoukkueen ollessa ottelusarjassa johdolla avauspelin jälkeen.

Isännät johtivat ensimmäisen erän jälkeen maalein 3-1 Tapparan vaihtaessa kahden osuman jälkeen kassarinsa Christian Heljangosta Janis Kalninsiin. Kahdessa jälkimmäisessä erässä maalinteosta vastasi vain vierasjoukkue, minkä seurauksena Tappara voitti lukemin 3-6.