Winnipeg Jetsin tähtihyökkääjä Kyle Connor onnistui jatkamaan kuumaa maalivirettään myös maanantaiyönä. Pelaaja niittasi Ottawa Senatorsia vastaan 4-3-voiton ratkaisumaalin nostaen koko kauden maalimäärän jo 42:ään.

Joukkueensa kakkosketjun laiturin maalitahti on historiallisen kovaa valuuttaa. Kauden 70 ensimmäisessä pelissä kautta Winnipeg Jetsin historian useampaan maaliin on kyennyt vain kolme pelaajaa.

He ovat kärjessä kauden 1992-93 saldolla (61 maalia) keikkuva Teemu Selänne sekä pari vuotta myöhemmin 48 osumaa niitannut Keith Tkachuk. Dale Hawerchuk iski 1980-luvulla 44 ja 43 niittiä kyeten myös Connorin edelle.

Lisäksi jenkki on tehnyt Atlanta Thrashersin ja Jetsin historiassa voittomaaleja kolmanneksi eniten, 33 kappaletta. Tässä tilastossa edellä ovat vain Ilja Kovaltshuk (40), Mark Scheifele (34) ja Blake Wheeler (34).

Kaikkein parhaiten 25-vuotiaan pelaajan hämmentävää maalivirettä kuvastaa kuitenkin se saldo, että aiemmin yhden kauden maaliennätys oli 38 häkkiä. Nyt hän on vajaan 50 osuman vauhdissa. Connor on varmistanut jo yli piste per peli -tahdin, kun nyt kasassa on tehot 42+42=84.

Jets keikkuu läntisessä konferenssissa 11:ntenä, ja kahdeksanteen sijaan sillä on matkaa seitsemän pinnaa. Jatkopaikan kanssa tekee siis tiukkaa.