Winnipeg Jetsin tähtihyökkääjä Kyle Connor onnistui jatkamaan kuumaa maalivirettään myös maanantaiyönä. Pelaaja niittasi Ottawa Senatorsia vastaan 4-3-voiton ratkaisumaalin nostaen koko kauden maalimäärän jo 42:ään.

Joukkueensa kakkosketjun laiturin maalitahti on historiallisen kovaa valuuttaa. Kauden 70 ensimmäisessä pelissä kautta Winnipeg Jetsin historian useampaan maaliin on kyennyt vain kolme pelaajaa.

He ovat kärjessä kauden 1992-93 saldolla (61 maalia) keikkuva Teemu Selänne sekä pari vuotta myöhemmin 48 osumaa niitannut Keith Tkachuk. Dale Hawerchuk iski 1980-luvulla 44 ja 43 niittiä kyeten myös Connorin edelle.

StatsCentre

@StatsCentre
Now on pace for 47 in 79 games, Kyle Connor's 3rd period goal vs the Senators Sunday night proved to be the deciding score in a 4-3 @NHLJets win. It gives him 42 through 70 games in 2021-22, tying behind just 4 totals on this list of stars to suit up for a Winnipeg NHL franchise

Lisäksi jenkki on tehnyt Atlanta Thrashersin ja Jetsin historiassa voittomaaleja kolmanneksi eniten, 33 kappaletta. Tässä tilastossa edellä ovat vain Ilja Kovaltshuk (40), Mark Scheifele (34) ja Blake Wheeler (34).

Kaikkein parhaiten 25-vuotiaan pelaajan hämmentävää maalivirettä kuvastaa kuitenkin se saldo, että aiemmin yhden kauden maaliennätys oli 38 häkkiä. Nyt hän on vajaan 50 osuman vauhdissa. Connor on varmistanut jo yli piste per peli -tahdin, kun nyt kasassa on tehot 42+42=84.

Jets keikkuu läntisessä konferenssissa 11:ntenä, ja kahdeksanteen sijaan sillä on matkaa seitsemän pinnaa. Jatkopaikan kanssa tekee siis tiukkaa.