Sveitsin pääsarjassa ZSC Lions eteni välieriin kaatamalla EHC Biel-Biennen otteluvoitoin 4-3. Näin ollen suomalaisvalmentaja Antti Törmäsen luotsaama Biel lähti kesälomille puolivälierävaiheessa.

Ottelusarja ja samalla koko kausi päättyi Bielin kannalta hyvin karulla tavalla. Joukkue voitti sarjan kaksi ensimmäistä ottelua lukemin 5-4 sekä jatkoajan jälkeen lukemin 4-3. Tämän jälkeen tapahtui kuitenkin tyly käänne, kun joukkue hävisi viidestä viimeisestä ottelustaan neljä ja onnistui maalinteossa tuossa ajassa enää viisi kertaa. Sarjan kolmas ja neljäs ottelu menivät Bielin osalta kokonaan ilman tehtyjä osumia.

51-vuotias Törmänen aloitti Bielin päävalmentajana joulukuussa 2017 ja on toiminut pestissään siitä saakka lukuun ottamatta kautta 2020-21, jolloin hän jäi sivuun tehtävistään sairastuttuaan syöpään. Tällä kaudella Törmänen johdatti joukkueensa kuudenneksi runkosarjassa.

Bielin joukkueessa nähtiin kuluneella kaudella kolme suomalaishyökkääjää. He olivat Toni Rajala, Jere Sallinen sekä Lauri Korpikoski.