Nashville Predatorsin kapteeni Roman Josi on tällä hetkellä aivan jäätävässä iskussa NHL:ssä. Sveitsiläispuolustaja on mättänyt 60 pelaamaansa otteluun pisteet 17+58=75 ja löytyy pakkien pistepörssin kärjestä. Koko NHL:n pistepörssissäkin hän on noussut jo sijalle kahdeksan.

Edellisessä ottelussaan Predators kukisti Toronto Maple Leafsin lukemin 6-3. Kyseisessä ottelussa Josin pistesaldo karttui kolmella syöttöpinnalla. Nyt hän on mättänyt vähintään kolme pistettä neljässä peräkkäisessä ottelussaan. Tuolta ajalta kasassa ovat kaikkiaan komeat pisteet 2+11.

Josi on vasta toinen puolustaja koko NHL:n historiassa, joka kykenee tekemään vähintään kolme pistettä neljään peräkkäiseen otteluun. Aiemmin samaan on yltänyt vain legendaarinen Bobby Orr kaudella 1970-71. Hän venytti tuolloin kyseisen putkensa lopulta kuuden ottelun mittaiseksi.

31-vuotias Josi jatkaa kaikkiaan tällä hetkellä yhdeksän ottelun pisteputkessa, jonka aikana ovat syntyneet hirmutehot 3+19=22.