Boston Bruins järjestää juhlaillan noin kuukausi sitten pelaajauransa päättäneelle Tuukka Raskille.

Juhlaillan ajankohta on maaliskuun 31. päivä paikallista aikaa, jolloin New Jersey Devils saapuu Bruinsin vieraaksi. Rask pääsee pudottamaan ottelun avauskiekon ennen pelin alkua.

34-vuotiaalle Raskille tehtiin lonkkaleikkaus viime kesänä. Hän yritti paluuta kaukaloon vielä sen jälkeen, mutta pystyi pelaamaan tällä kaudella ainoastaan neljä ottelua ennen kuin hän ilmoitti uransa päätöksestä.

Rask pelasi NHL:ssä aina Bruinsin riveissä. Hän edusti joukkuetta 15 eri kauden aikana, jolloin tilille kertyi 564 runkosarjaottelua sekä 104 pudotuspelikamppailua. Savonlinnalainen juhli kertaalleen Stanley Cupin voittoa ja vei kertaalleen nimiinsä sekä Vezina Trophyn että William M. Jennings Trophyn.