Tshekin Extraligasta karsiutuva PSG Berani Zlin luopuu ykkösvahdistaan Libor Kasikista loppukaudeksi. Joukkue ilmoittaa kotisivuillaan päästävänsä 181-senttisen veräjänvartijansa Liigaan lainasopimuksella.

Kasik on pelannut tällä kaudella 40 ottelussa torjuntaprosentilla 91,3. Tästä huolimatta Zlin on varmistanut automaattiseen karsiutumiseen johtavan jumbosijan ollen 15 pisteen päässä seuraavasta sijoituksesta neljä ottelua ennen runkosarjan loppua. 29-vuotiaalla tshekillä on sopimus voimassa ensi kaudesta joukkueensa kanssa.

Yksi mahdollisista maalivahtia etsivistä joukkueista on Kärpät, jonka ykkösvahti Stanislav Galimov loukkaantui HPK-ottelussa lauantaina. Venäläiskassarin vamman vakavuudesta ei ole julkista tietoa.

Muitakin vaihtoehtoja Liigassa on, mutta muissa playoff-joukkueissa ei liene ykkösvahdin roolia tarjolla edes väliaikaisesti.

Juttua muokattu 19:08: Kaleva vahvisti Kärppien hankkineen Kasikin loppukaudeksi.