Anaheim Ducks ja Vegas Golden Knights tiedottivat tehneensä vaihtokaupan NHL:ssä. Ducks sai venäläishyökkääjä Jevgeni Dadonovin sekä ehdollisen 2. kierroksen varauksen kesän 2024 varaustilaisuuteen. Vegasiin suuntasivat puolestaan konkarihyökkääjä Ryan Keslerin sopimus sekä puolustaja John Moore.

Vaihto sisältää kuitenkin vielä epäselvyyksiä. Myöhemmin on käynyt ilmi, että Dadonov on listannut kymmenen seuraa, johon hän ei suostu siirtymään. Ducks on kyseisellä listalla, mutta asiasta eivät tienneet Ducks, Golden Knights eikä NHL. Kyseinen lista oli tiedossa ainoastaan Dadonovin entisellä seuralla Ottawa Senatorsilla, joka ei ole toimittanut sitä eteenpäin.

33-vuotias Dadonov pelasi tällä kaudella Vegasissa 62 ottelua pistein 15+12=27. Hänen seuransa on vaihtunut viime kausina tiuhaan, nimittäin viime kausi sujui Senatorsissa ja sitä edellinen Florida Pantherissa. Dadonov tienaa viisi miljoonaa dollaria kaudesta ja sopimus kattaa vielä tulevan kauden.

Kesler ei ole pelannut enää otteluakaan kauden 2018-19 jälkeen. Hän kärsi lonkkavaivoista aikanaan, minkä johdosta hänelle tehtiin myöskin leikkaus vuonna 2019. Keslerin 6,875 miljoonan dollarin kausitienestit takaava sopimus päättyy tähän kauteen.

31-vuotias puolustaja Moore on pelannut NHL:ssä 544 ottelua tehopistein 38+80=118. Tämän kauden aikana tilille on tullut vain seitsemän NHL-ottelua Boston Bruinsissa ja 11 ottelua AHL:ssä Providence Bruinsissa.

Edit klo 12:10: Lisätty tieto treidin epäselvyyksistä