Hartwallin 25 vuotta kestänyt yhteistyö Helsingin areenan kanssa tuli päätökseensä keskiviikkona.

Hartwall tiedotti jo aiemmin viikolla etsivänsä keinoja nimiyhteistyön purkamiseksi. Keskiviikkona Twitteriin ilmestyikin kuva, jossa yhtiön logot poistettiin Hartwall Arenan kyljestä.

– Hartwall poistuu areenan nimestä: markkinointiyhteistyömme Helsinki Halli Oy:n kanssa on irtisanottu, ja logomme on tänään poistettu areenan seinästä. Venäjän aloittama sota on järjetön ja tuomittava teko, Hartwallin Twitter-tilillä kommentoitiin asiaa.

Helsingin areenan on omistanut vuodesta 2013 alkaen venäläistaustainen Arena Events oy. Yhtiön omistajiin lukeutuvat pakotelistalla oleva Gennadi Timtshenko sekä Arkadi yhdessä poikansa Boris Rotenbergin kanssa.

Jatkossa areena tunnetaan nimellä Helsinki Halli Oy. Areenan tulevaisuuden käyttötarkoituksesta ei ole vielä tietoa.

Toni Pakarinen

@tonipaka
Sinne lähtee Hartwall-logo. #jokeriboikotti

Hartwall

@Hartwall
Hartwall poistuu areenan nimestä: markkinointiyhteistyömme Helsinki Halli Oy:n kanssa on irtisanottu, ja logomme on tänään poistettu areenan seinästä. Venäjän aloittama sota on järjetön ja tuomittava teko. ow.ly/Lmmk50I7PHt
hartwall.fi

Hartwall poistuu helsinkiläisareenan nimestä

Hartwall on irtisanonut markkinointisopimuksensa Hartwall Arenaa hoitavan Helsinki Halli Oy:n kanssa. Osa areenasta on kansainvälisillä pakotelistoilla olevien venäläisten omistuksessa. Jatkossa...