NHL:n siirtotakaraja lähenee kovaa vauhtia. Siirtohulinoiden viimeisinä päivinä kannattaa erityisesti pitää silmällä yhtä seuraa, Detroit Red Wingsiä.

NHL-toimittaja Frank Seravalli kertoo, että Detroitin GM Steve Yzerman on ilmoittanut muille NHL-seuroille, että hän on valmis hieromaan kauppaa. Lähestulkoon koko joukkue on saatavilla sopivaan hintaan.

Tähän on vain kaksi poikkeusta. He ovat joukkueen tulokastähdet Moritz Seider ja Lucas Raymond.

Detroitista on saatavilla poikkeuksellisen kovia pelaajia. Isoimmat nimet ovat seuran sisäistä pistepörssiä johtajavat Dylan Larkin ja Tyler Bertuzzi. Tällä kaudella Larkin on nakuttanut 55 ottelussa tehot 27+31=58. Bertuzzi puolestaan on kerännyt 50 matsiin tehot 24+24=48.

LUE MYÖS: Florida pyöräytti taas vaihtokaupan NHL:ssä! Vahvistuu himoitulla puolustajalla