NHL:ssä pyöräytettiin vaihtokauppa! Colorado hankki kokeneen puolustajavahvistuksen

© Kuva: Getty Images

Colorado Avalanche ja Anaheim Ducks ovat päässeet yhteisymmärrykseen pelaajakaupasta. Puolustaja Josh Manson, 30, siirtyy Coloradoon vaihdossa puolustajalupaus Drew Hellesonista, 20, ja 2. kierroksen varausvuorosta vuodelle 2023.

Manson on pelannut tällä kaudella 45 ottelua, joissa peruspakki on kerännyt tehot 4+5=9. Aiemmalla urallaan Manson on väläytellyt pistepotentiaaliaan, mutta puolustajan tuoma lisäarvo näkyy ennen kaikkea omassa päässä.

Mansonin sopimus päättyy tähän kauteen. Hänen vuosipalkkansa on reilut 2 miljoonaa dollaria, mutta Anaheim pidättää puolet hänen palkastaan.

Anaheimin saama Helleson on kiekkoillut tällä kaudella Bostonin yliopistojoukkueessa. Hän on paukuttanut 32 otteluun puolustajalle vahvat tehot 4+21=25. Helleson nähtiin myös Yhdysvaltojen olympiajoukkueessa, jossa hän pääsi pelaamaan kolmen ottelun verran.