Liigan pudotuspelikierros oli lähes täysi, kun samana päivänä nähtiin jopa kolme puolivälieräkamppailua. Ahtaimmalla ottelusarjassaan oli Jukurit, joka runkosarjan toisesta sijastaan huolimatta hävisi kaksi ensimmäistä peliään KooKoota vastaan.

Vierasjoukkue KooKoon nuori maalivahti Nick Malik seisoi kuvainnollisesti päällään mikkeliläisten hallitessa ottelutapahtumia mielin määrin. Aatu Räty ajettiin ottelun aikana ulos, mutta Jukurit sai raavittua siitä huolimatta niukan 1-0-voiton maalia kohti osuneiden laukausten näyttäessä päätössummerin jälkeen lukemia 38-16 kotijoukkueen hyväksi.

Tapparan ja Lukon välinen ottelu oli tuttuun tapaan erittäin tiukkaa vääntöä, mutta tamperelaiset olivat lopulta Nokia Arenan 7007 silmäparin edessä parempia. Päätöslukemat 3-1 viimeisteli tyhjään maaliin pelin toisella osumallaan Veli-Matti Savinainen.

Turussa TPS oli lähes tuplamäärällä laukauksia hallitsevampi osapuoli, mutta tällä kertaa se ei riittänyt. Kolmannessa erässä mustavalkoiset kampesivat itsensä tasoihin vain 13 sekuntia ennen varsinaisen peliajan loppua, mutta HIFK otti toisen kiinnityksen välieräpaikkaan jatkoajalla. Ottelun hahmo oli voittomaalinkin iskenyt Jere Innala tehoin 2+1=3.