Venäläissivusto Allhockey.ru kertoo, että Gagarin Cupin viime kauden päätteeksi voittanut KHL-seura Avangard Omsk menettää molemmat suomalaispuolustajansa. Oliwer Kaski sekä Ville Pokka jättävät joukkueen tänään lauantaina.

Sivuston mukaan muut ulkomaalaispelaajat jatkavat joukkueessa edelleen. Heihin kuuluvat maalivahti Simon Hrubec (Tshekki), puolustaja Viktor Svedberg (Ruotsi/Kazakstan) sekä hyökkääjät Peter Cehlarik (Slovakia) ja Corban Knight (Kanada).

26-vuotias Kaski pelasi joukkueessa kaksi kautta. Hän teki 105 otteluun tehopisteet 26+41=67. Vuoden vanhempi Pokka edusti seuraa puolestaan neljän kauden ajan. Hän ehti pelaamaan 193 ottelua tehoin 15+39=54.

KHL:stä on poistunut viime aikoina useita ulkomaalaispelaajia. Suomalaisista sarjan ovat tähän mennessä jättäneet myös Harri Säteri, Jyrki Jokipakka, Markus Granlund, Teemu Hartikainen, Sakari Manninen, Juha Metsola sekä Jussi Olkinuora. Myös Jokerit vetäytyi aiemmin pois pudotuspeleistä ja joukkueen pelaajat siirtyivät muihin sarjoihin jatkamaan kauttaan.

LUE MYÖS: Seuraavat nimet ulos KHL:stä – nyt lähtijöiden joukossa suomalaisvahti sekä entinen TPS-hyökkääjä