Liigan runkosarjaa on jäljellä reilut kaksi viikkoa, minkä jälkeen kevään pudotuspelit pääsevät vauhtiin.

Runkosarjan osalta monet asiat ovat vielä täysin auki. Esimerkiksi maalipörssin voitosta on vielä tässäkin vaiheessa kautta aidosti taistelemassa lukuisat eri nimet.

Kärkipaikkaa hallussaan pitävät tällä hetkellä 21 maalia iskeneet Jukurien Petrus Palmu ja Pelicansin Jiri Smejkal. Heidän perässään tulevat 20 maalia mättäneet Tapparan Anton Levtchi sekä JYPistä HIFK:hon siirtynyt Reid Gardiner.

Kärppien Petter Emanuelsson sekä KooKoon Heikki Liedes ovat tilastossa seuraavana. Heillä on kasassa 19 häkkiä. Iskuetäisyydellä ovat myös 18 maalia mieheen iskeneet Jukurien Jarkko Immonen, Tapparan Waltteri Merelä, TPS:n Markus Nurmi ja HPK:n Michael Joly.

Esimerkiksi vielä 17 maalin pelureitakaan ei voi vielä täysin laskea kisasta ulos. Heitä on kaikkiaan kuusi kappaletta: Tapparan Patrik Virta, Pelicansin Iikka Kangasniemi, Ilveksen Nicholas Baptiste, Ilveksen Eemeli Suomi, HIFK:n Eetu Koivistoinen sekä Ässien Derek Barach.

Liigan maalipörssin voitosta käydään tällä kaudella jopa poikkeuksellisen tasaista kilpailua. Viime kausina korkeintaan muutama pelaaja on ollut etumatkalla muihin verrattuna ja taistellut kärkipaikasta.