Sebastian Aho nousee hurjassa tilastossa kohisten – seuraavaksi edessä on nykyinen luotsi Rod Brind’Amour

© Kuva: Getty Images

Carolina Hurricanesin Sebastian Aho otti roolia sunnuntai-iltana, kun tämän edustama joukkue kaatoi Edmonton Oilersin jalkapallolukemin 2-1. Suomalainen iski voitto-osuman nostaen kauden maalimäärän 23:een, koko uralla häkki oli 168:s.

Aho on Hurricanesin ja sitä edeltäneen Hartford Whalersin seurahistoriassa jo 11:nneksi paras maalintekijä edellään seuraavaksi nykyinen päävalmentaja Rod Brind’Amour. Kun tämä latasi taalaliigan runkosarjassa 174 maalia, menee suomalainen pian nykyisestä luotsista ohi.

– Ei se aina mene niin, että saa viisi syöttöä lavasta lapaan ja siitä syntyy maali. Nuo olivat hienoja suorituksia meiltä. Ne riittivät nyt, Aho sanoi seuransa kotisivuilla sunnuntai-illan pelistä.

Aho ja Teuvo Teräväinen iskivät maalinsa avauserässä. 3-0:kin oli lähellä, mutta Canesin syntymässä ollut maali hylättiin.

Emil jyrää jatkoon Wimbledonissa! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️