Jukurit tiedotti tiistaina, että joukkue ja maalivahti Waltteri Ignatjew ovat purkaneet yhteisymmärryksessä osapuolten välisen, kuluvaa kautta koskevan pelaajasopimuksen.

22-vuotias Ignatjew ajautui Mikkelissä pieneen rooliin. Hän pelasi ainoastaan viidessä ottelussa, joissa hänen torjuntaprosenttinsa näytti lukemaa 85,9%. Tällä kaudella hän on pelannut myöskin Mestiksessä SaPKon riveissä viiden ottelun verran lainalla.

Ignatjew löysi uuden seuran itselleen nopeasti. Hän siirtyy loppukaudeksi Västerviks IK:n joukkueeseen, joka pelaa Ruotsin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Allsvenskanissa.

Mikkelin Jukurit

@MikkelinJukurit
Jukurit ja maalivahti Waltteri Ignatjew ovat purkaneet yhteisymmärryksessä kuluvaa kautta koskeva pelaajasopimuksen. Jukurit kiittää Vadea kuluneesta kaudesta ja toivottaa menestystä uusiin haasteisiin!

#Jukurit #OmienPuolest #Liiga