Olympiavoittaja loukkaantui pahasti väännettyään suomalaispelaajan kanssa – USA:n supertähti huusi tuskaisena väännön jälkeen

© Kuva: Getty Images

Yhdysvaltojen naisjoukkueen supertähti Brianna Deckerin Pekingin olympiaturnaus sai ylleen tummia pilviä heti Suomi-ottelun avauserässä. Pelaaja putosi jäähän tuskaisena väännettyään kiekosta Ronja Savolaisen kanssa Yhdysvaltojen puolustuspäässä.

Decker huusi jäässä kivusta ja äänet kaikuivat maan turnauksen avauspelissä hiljaisessa hallissa jopa pelottavan oloisesti. Hyökkääjän vasen jalka näytti olevan sairaanhoitohenkilökunnan huomion kohteena.

Joukkueen kakkosketjun sentteri kiikutettiin kaukalosta pois paareilla. Tällä kaudella seurajoukkueotteluista sivussa ollut hyökkääjä on kuusinkertainen maailmanmestari ja olympiavoittaja.

Suomi-USA-ottelu oli tämän jutun kirjoitushetkellä avauserässä tilanteessa 0-2.