NHL-toimittajalta hurja arvio: tällainen on Rasmus Ristolaisen seuraava sopimus

© Kuva: Getty Images

Philadelphia Flyersin Rasmus Ristolaisen unelma NHL-pudotuspeleistä ei toteudu myöskään miehen nykyisessä seurassa – ainakaan suomalaisen nykyisen sopimuksen puitteissa.

27-vuotiaasta puolustajajärkäleestä on tulossa kauden jälkeen rajoittamaton vapaa agentti, minkä myötä tämä pääsisi ensimmäistä kertaa urallaan valitsemaan itse tulevan NHL-seuransa.

The Athleticin toimittaja Sean Gentillen mukaan paljon moitteita saaneen Ristolaisen ei tarvitse jatkossakaan tyytyä pikkurahoihin. Mies on tienannut nykyisestä sopimuksestaan 5,5 miljoonaa dollaria kaudessa.

– Rehellisesti sanottuna, Ristolainen ei ole ollut surkea tällä kaudella. Vain se, että hän pelaa Flyersissa, on surkeaa. Hänen maaliodottamansa on itse asiassa toiseksi korkein koko joukkueesta. Toinen iso sopimus on tulossa, katsokaapa vain, Gentille arvioi.

Ristolaisen tulojen on yleisesti uskottu putoavan hieman nykyisestä seuraavan sopimuksen myötä. Suomalainen on pelannut tällä kaudella 41 NHL-ottelua tehoin 2+9=11. Turkulaistaustaisen puolustajan plusmiinus-saldo on kymmenen pykälää pakkasen puolella.

LUE MYÖS: Patrik Laineen treidi vasta alkusoittoa – Winnipeg kauppaamassa toisenkin supertähtensä? ”Häntä ei vain kiinnosta!”

LUE MYÖS: Kaapo Kakko saa pian uusia pelikavereita? Lähde: NY Rangers kaupittelee kahta ykköskierroksen varaustaan