KHL:n runkosarja päättyy olympiakisoihin, joten monien pelaajien pelit ovat tältä kaudelta pelattu. Monet ovat ennakoineet KHL-pelaajien tulvaa Liigaan. Ilves on lyönyt marssin ensitahdit. Seura on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Ivan Nikolishinin, 25, kanssa.

Tällä kaudella Nikolishin on pelannut Amur Khabarovskissa ja nakuttanut 39 ottelussa tehot 8+11=19. Kolmen viime kauden aikana hän on pelannut 127 KHL-matsia tehoin 19+31=50.

Ilveksen toimistolla hankintaan ollaan erittäin tyytyväisiä.

– Olemme kartoittaneet joukkueemme pelitapaan sopivaa vahvistusta ja uskomme nyt löytäneemme etsimämme pelaajan. Ivan Nikolishin omaa luontaiset ominaisuudet hyökkäyspeliin ja pystyy tekemään ympärillään olevista pelaajista parempia. Hänen pelaamisensa pohjautuu taitoon, tempoon ja luonteeseen. Hän on erinomainen ylivoimapelaaja, joka viihtyy sekä keskushyökkääjänä että laitahyökkääjänä, kommentoi Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela.

LUE MYÖS: Kova päätös! Kanada vaihtaa päävalmentajaa kesken olympiakisojen